Inicio
Telèfon: 972 835 223 - Fax: 972 83 78 19
Carretera Comarcal, 250. km 28 - Santa Cristina d'Aro - Costa Brava (Girona)

CastellanoCatalá

La Reserva
Com Arribar
Allotjament
Perruqueria
Botiga
Contactar

Telèfon de contacte

629 100 624

 

La Reserva es una residència canina d’alt nivell i gran qualitat.

Santa Cristina d’Aro no és només una bonica població de la Costa Brava. A més a més dels seus importants atractius turístics, la localitat destaca perquè alberga una de les residències canines més destacades de tot Catalunya. Es tracta de La Reserva, un complex que disposa d’unes modernes instal·lacions, els serveis més especialitzats, i un equip de professionals experts en l’atenció del millor amic de l’home: el gos.

La residència s’encarrega de realitzar exhibicions per a institucions de tota mena d’ensinistraments: des del gos de caça o el de circ, fins al gos policia. Així mateix, La Reserva és un punt de destí de moltes excursions escolars. Els alumnes visiten les instal·lacions, contemplen algunes de les activitats que fan els gossos, hi participen, i també juguen amb els. Cal destacar que La Reserva realitza diversos tests de caràcter gratuïts i organitza classes particulars a hores convingudes.

Joana Contreras, gerent de La Reserva, i Enric Anglada, cuidador, assenyalen, entre d’altres característiques, que la residència té vigilància nocturna a càrrec de gossos guardians, manté una estricta paleja diària i continuat dels animals, així com una desinfecció i desinsectació permanent, i es distingeix pel seu exquisit tracte familiar.